Shqip

Miresevini ne Web faqen e firmes valdrini electric Tetove

 • Firma jone eshte firme e specializuar për instalimin e rrymes elektrike
 • Firma jone eshte e themeluar ne vitin 1982 v. Në f kamenjan, të tetovës republika e maqedonisë
 • Pas nje viti pune, transferohet në f. Recice te vogel paralagje e Tetoves
 • Tani gjindet ne R. V. Miladinovi nr. 182 Tetovë
 • Firma jonë ka pervoje pune 25 vjecare
 • Prej vitit 1990 deri 1993 pronari i firmes angazhohet me pune ne qytetin SCUOL, të kantonit GRAUBINDEN- Zvicer, në firmen e mirenjohur elektro- instaluse, IMPRAISA- ELECTRICA
 • Ne perpos instalimit te rrymes neper objekte banimi, insatalojme edhe qendra tregtare, ndertesa shume katëshe etj.
 • Bejme edhe menaxhimin nëpër objekte
 • Ju merni sugjerime për ardhmeri të mirë dhe te sigurt të objektit, në investimet tuja në lemine te elektro-teknikes
 • Sherbimet elektro-instaluse me nje metode unike
 • Ne mbajme kontakte personale me ju
 • ju keni vetem 1 partner për bisedime
 • Juve do t´ju ndihmohet ne vazhdimsi, pa kurfare pagesë shtesë
 • Keni në dispozicion një ekip të sprovuar për të gjitha lemite e elektro-instalimeve
 • Si klient, ju qendroni në qender te vemendjes te kujdesit tonë të përhershëm

Klient të nderuar ju mirpresim për bashkpunim… për informata me të hollsishme mund të na kontaktoni

Tlf.: +389 71 263 872 / +389 72 263 872